Mijn Ikazia

Welkom op Mijn Ikazia, het patiëntenportaal van het Ikazia Ziekenhuis. Dit portaal is een beveiligde, persoonlijke online omgeving voor patiënten van Ikazia. U kunt hier 24 uur per dag inloggen. Op dit portaal kunt u uw afspraken en uw persoonlijke gegevens inzien en een aantal van uw persoonlijke gegevens wijzigen. U kunt inloggen met uw DigiD.

Ontwikkeling nieuwe functionaliteiten patiëntenportaal.


Op dit moment wordt er gewerkt aan verschillende nieuwe functionaliteiten binnen het patiëntenportaal. Als patiënt kunt u straks bijvoorbeeld zelf afspraken maken en inplannen, vragenlijsten invullen voor de afspraak met uw arts, heeft u toegang tot een aantal (medische) gegevens en een vraag stellen aan uw zorgverlener via e-consult.

Momenteel loopt er een proef voor onder andere orthopediepatiënten bij het Ikazia Ziekenhuis. Wanneer alles goed getest is, kunnen op termijn alle patiënten van Ikazia gebruik maken van de nieuwe functionaliteiten.

Let op: welke onderdelen van Mijn Ikazia u precies kunt gebruiken, is dus afhankelijk van de afdeling waar u onder behandeling bent. Hierboven kunt u dus onderdelen tegenkomen die (nog) niet in uw patiëntenportaal staan.Registreren


Bent u nieuw
in Ikazia dan moet u eerst geregistreerd worden voordat u gebruik kunt maken van het patiëntenportaal, Mijn Ikazia. Het registreren kan alleen persoonlijk in het ziekenhuis. Neem uw identiteitsbewijs mee naar uw afspraak in Ikazia. Bij de inschrijfbalie in de centrale hal wordt u geregistreerd en krijgt u toegang tot het patiëntenportaal. Daarna kunt u met uw eigen DigiD met sms-functie inloggen via de inlogknop op deze pagina.

Let op: Bent u bekend in Ikazia en staat u al geregistreerd als patiënt? Dan kunt u direct inloggen op Mijn Ikazia met uw DigiD met sms-functie via bovenstaande inlogknop.

Het patiëntenportaal wordt gefaseerd uitgebreid. Momenteel is het alleen nog mogelijk om online afspraken in te zien en te maken voor de Polikliniek Orthopedie.

Geen DigiD?!


Heeft u nog geen DigiD, dan kunt u deze aanvragen via www.digid.nl/aanvragen

Vragen


Heeft u vragen over het gebruik van het patientenportaal? Kijk bij veelgestelde vragen in het portaal of uw vraag erbij staat. Staat uw vraag er niet bij, stuur dan een email naar marketing@ikazia.nl. Neem voor medische vragen contact op met de polikliniek waar u onder behandeling bent.