Contact Spoed

Workshop Look Good Feel Better

03 december 2019 - 10:00
Met andere vrouwen tips en advies krijgen van ervaren schoonheidsspecialistes en visagisten.

Je huid en haar kunnen veranderen als gevolg van kanker en de behandeling ervan. Terwijl niemand er ziek uit wil zien. Daarvoor zijn de workshops Look Good Feel Better. Met andere vrouwen tips en advies krijgen van ervaren schoonheidsspecialistes en visagisten. Het doet goed om er weer uit te zien als jezelf!

Tijdens de workshop ga je aan de slag met huidverzorgingsproducten en make-up. Je leert je onder andere opmaken wanneer je wenkbrauwen of wimpers zijn uitgevallen. Een haarwerker geeft informatie over haarwerken, maar ook over het gebruik van sjaals en andere hoofdbedekking. Kortom: de gehele workshop zorgt ervoor dat jij stap voor stap in de vingers krijgt hoe je je eigen gezicht en uitstraling hervindt.Elk kwartaal wordt er een workshop in Ikazia gegeven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de oncologieverpleegkundige telefoon: 010 297 50 94  of  010 297 52 70. De workshops zijn toegankelijk voor patiënten die in ons ziekenhuis onder behandeling zijn.

Op de site www.lookgoodfeelbetter.nl ... je terecht voor meer informatie en tips en adviezen over uiterlijke verzorging bij kanker.