Patiënten Havenpolikliniek Kaakchirurgie

Vanaf januari 2018 valt de Havenpolikliniek Kaakchirurgie onder de verantwoordelijkheid van het Ikazia Ziekenhuis te Rotterdam.

Wat betekent dit voor u?


Inschrijven
Bent u patiënt van het voormalige Havenziekenhuis en bezoekt u de Polikliniek Kaakchirurgie? Dan schrijft u zich eerst opnieuw in bij de balie van de Havenpolikliniek Kaakchirurgie op de 3de etage. We verzoeken u voor het inschrijven de juiste documenten mee te nemen. Op de polikliniek wordt u gevraagd een toestemmingsformulier te tekenen. Hiermee geeft u het Ikazia Ziekenhuis toestemming om uw behandeling voort te zetten en uw medische gegevens over te dragen.

Spreekuur
De polikliniek blijft beschikbaar in het gebouw van het voormalige Havenziekenhuis. U kunt bij de Havenpolikliniek Kaakchirurgie terecht voor alle afspraken en onderzoeken die op de polikliniek kunnen worden gedaan. Dat gebeurt door dezelfde artsen en medewerkers als nu. Ook de kleinschalige persoonlijke omgeving blijft hetzelfde.

Behandeling
Moet u worden opgenomen in het ziekenhuis, bijvoorbeeld voor een operatie of dagbehandeling? Dan wordt u opgenomen in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Bekijk hier de route naar Ikazia.

Na uw opname
Na uw opname in het Ikazia Ziekenhuis moet u wellicht nog terugkomen voor een controleafspraak. Deze afspraak vindt plaats in de Havenpolikliniek.

Heeft u een vraag?
Bekijk hier de veelgestelde vragen en antwoorden.

Afspraak maken

De Havenpolikliniek Kaakchirurgie is van maandag t/m vrijdag van 08.15 tot 16.30 uur te bereiken op 010 - 290 2400.

Adresgegevens Havenpolikliniek
Haringvliet 72
3011 TD Rotterdam

Meenemen naar eerste afspraak

Voorafgaand aan uw eerste afspraak, schrijft u zich eerst in bij het ziekenhuis. We verzoeken u de volgende documenten mee te nemen: 

  • Geldig identiteitsbewijs (geldig paspoort, Nederlands rijbewijs, Nederlandse identiteitskaart of een vreemdelingendocument).
  • Verzekeringsbewijs (verzekeringspas of -polis)
  • Een verwijsbrief van de tandarts.

Uw afspraak verzetten of afzeggen?

Bent u op de afgesproken datum verhinderd?
Geeft u dit dan zo snel mogelijk telefonisch door (uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraakdatum).
Een andere patiënt kan dan uw plaats innemen en u kunt weer een nieuwe afspraak maken. 

Parkeren

U kunt in de omgeving van de Havenpolikliniek betaald parkeren aan het Haringvliet, Oosterkade (loopafstand tot de polikliniek 50 meter) of aan het ’s Lands Werf (loopafstand tot de polikliniek: 200 meter).

Handige Links