Doe je ook mee met de Ikazia-run?

Op woensdagavond 18 april organiseert Roparunteam 58 van het Ikazia Ziekenhuis de “Ikazia-run”. Die avond is een uitdagend hardloopparcours uitgezet van +/- 6 km in- en rondom het ziekenhuis. Als loper kom je op plekken van het ziekenhuis waar je normaal gesproken niet komt. Trap op en trap af!

Schrijf je in en steun met jouw deelname Stichting Roparun!

Datum: woensdag 18 april 2018
Aanvang / ophalen startnummer: 19.30 uur
Verzamelen: op het voorterrein van het Ikazia Ziekenhuis
Start: 20.00 uur
Kosten: 10 euro (contant afrekenen bij aanvang Ikazia-run)
Kledingvoorschriften: wit shirt

Ben je niet in de gelegenheid om mee te lopen met de Ikazia-run, maar wil je het Roparunteam wel graag steunen? Steun Roparunteam 58 dan via IBAN: NL10 INGB 0009 5910 06 t.a.v. Roparunteam Ikazia o.v.v. "Vrienden van Team58".

Over de Roparun en team 58
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties.
Het Roparunteam van Ikazia (team 58) doet dit jaar in het Pinksterweekend (19-21 mei) voor de 15e keer mee. De Ikazia-run is één van de acties die Roparunteam 58 van het Ikazia Ziekenhuis organiseert. “Gezondheid is zo’n groot goed en als je gezond bent, is het mooi om anderen te kunnen ondersteunen”, Roparunteam 58

Blijf de activiteiten van team 58 volgen via: www.facebook.com/RoparunteamIkazia