Contact Spoed
Tekstgrootte

2500e bevalling van 2019 in Ikazia

Op maandagavond 11 november beviel mevrouw Bayat uit Spijkenisse van haar tweede kindje in het Moeder en Kind Centrum. Met de komst van dochtertje Ella viert Ikazia haar 2500e bevalling van dit jaar. Algemeen Directeur de heer Kievit kwam de familie Bayat Amini persoonlijk feliciteren. De kleine Ella kreeg een speciaal kinderstoeltje en een knuffel, mama en papa een mooie bos bloemen.

Het allerbeste ziekenhuis

Mevrouw Bayat beviel om 22.01 uur van Ella, precies op de uitgerekende bevaldatum. Het meisje kwam helemaal gezond ter wereld met een geboortegewicht van 3425 gram. Het was voor mevrouw Bayat heel bijzonder om als 2500e patiënt in het Rotterdamse Ikazia te bevallen. “Mijn eerste kindje Liam is hier ook geboren. Ik vind Ikazia het allerbeste ziekenhuis. Alles is hier erg goed geregeld.”

Van links naar rechts algemeen directeur de heer Kievit, gynaecoloog dhr. B. Torrenga, kraamverzorgende Heidi Schoones en familie Bayat Amini.

Over het Moeder en Kind Centrum

Binnen het Moeder en Kind Centrum van Ikazia staat het gezin centraal. De geboorte- en kraamsuites geven moeders en hun familie een gevoel van thuis. Daarbij hebben ze de zekerheid van medische zorg vlakbij. De kersverse ouders en hun baby kunnen na de geboorte op een eigen kamer blijven om samen zo veel mogelijk tijd door te brengen.