Contact Spoed
Tekstgrootte

De juiste informatie op het juiste moment met de behandelpad app!

Patiënten die voor een heupprothese in de voorste benadering in Ikazia komen, kunnen vanaf nu gebruik maken van de gratis behandelpad app!

Wat is de behandelpad app?

Dit is een app op de mobiele telefoon waarin alle informatie voor, tijdens en na de heupprothese in de voorste benadering te vinden is. 

Met deze app krijgen onze patiënten de juiste informatie op het juiste moment. Patiënten kunnen zelf door de informatie scrollen en zelf bepalen waar en wanneer ze de informatie bekijken.

De juiste informatie op het juiste moment

Op verschillende momenten krijgt de patiënt ook meldingen, zoals bijvoorbeeld een dag voor de operatie. Deze melding vertelt dat ze voor de operatie nuchter moeten zijn en wat dit dan inhoudt. 

Op deze manier krijgen onze patiënten de juiste informatie op het juiste moment zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. In de toekomst zullen meerdere behandelingen te vinden zijn in deze app.

Niet verplicht

Het is niet verplicht om de app te gebruiken, onze andere informatiemiddelen zoals de folder en informatie op de website blijft uiteraard ook bestaan.

Behandelpad app downloaden

Krijgt u binnenkort een nieuwe heupprothese volgens de voorste benadering en wilt u graag de informatie via de app ontvangen? Download dan nu de gratis behandelpad app van Ikazia. 

U kunt de app vinden in de App Store of Google Play.