Contact Spoed
Tekstgrootte

Opening polikliniek Ridderkerk-Slikkerveer

Het Ikazia Ziekenhuis en de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Ikazia U.A. (MSBI) openen op 11 september a.s. gezamenlijk een nieuwe polikliniek in Ridderkerk – Slikkerveer als onderdeel van het Gezondheidscentrum Slikkerveer, Prinses Margrietstraat 42.

Mr. R.P.D. Kievit, algemeen directeur: “Wij vinden het een hele mooie kans om voor de bewoners van Ridderkerk en omstreken dicht bij huis kwaliteit van zorg te leveren met de patiëntgerichte insteek die Ikazia zo kenmerkt. Oprechte interesse voor de patiënt en voor elkaar staat centraal in onze zorg. Deze patiëntgerichte aanpak willen we graag, in samenwerking met de andere zorgverleners binnen Ridderkerk, gestalte geven in het Gezondheidscentrum Slikkerveer”.

Onze moderne polikliniek omvat 4 spreek-/onderzoekskamers, 2 verrichtingenruimtes en een ruimte geschikt voor röntgenonderzoek en bloedvatdiagnostiek. Diverse specialismen gaan zorg leveren op deze polikliniek. Bovendien gaan in zogenaamde zorgstraten diverse specialismen (intensief) samenwerken in de polikliniek, zoals op het gebied van Vaat/Diabetes, OSAS en Carpaal Tunnel Syndroom. Dr. W.J. Vles, chirurg en voorzitter MSBI: “Binnen deze zorgstraten kunnen diagnostiek en behandeling hierdoor zeer kort na elkaar plaatsvinden, soms zelfs op één dag”.

Vanaf dinsdag 11 september a.s. zijn we geopend. Op zaterdag 6 oktober van 11.00 - 14.00 uur wordt de polikliniek Ridderkerk-Slikkerveer feestelijk geopend. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.“We zijn trots dat we deze nieuwe polikliniek in Ridderkerk-Slikkerveer op 11 september a.s. kunnen openen en we kijken ernaar uit om goede zorg te leveren voor de bewoners van Ridderkerk en omstreken”, aldus Kievit en Vles.

Speciaal magazine

Ten behoeve van de opening is een magazine gemaakt. Dit magazine wordt huis-aan-huis verspreid in Ridderkerk en omstreken. In dit magazine zijn onder andere enthousiaste verhalen van medewerkers, specialisten en toekomstige gebruikers te lezen.