Contact Spoed
Tekstgrootte

Patiënten weer welkom in onze polikliniek in Ridderkerk- Slikkerveer

Goed nieuws! Ook onze polikliniek in Ridderkerk- Slikkerveer opent langzaam weer haar deuren. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het in onze polikliniek zo veilig mogelijk is. We nemen maatregelen om u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Uw bezoek aan de polikliniek in Ridderkerk- Slikkerveer gaat daarom anders dan u gewend bent. Ook zo zorgen we voor veilige zorg dichtbij huis.

Op afspraak

U kunt alleen bij de polikliniek in Ridderkerk- Slikkerveer terecht als u een afspraak heeft. Wilt u een afspraak maken? Belt u dan met de polikliniek waarbij u een afspraak wilt maken.

Ter bescherming van uw en onze veiligheid, gaat uw bezoek aan onze polikliniek anders dan u gewend bent. Lees hier wat dit voor u betekent.

Bloedprikken

Een week voordat u een afspraak heeft, kunt u bloed laten prikken. Dit kan op de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdag van 08.30-11.00 en van 13.30-15.00 uur;
  • Woensdag van 08.30-11.00 uur.

Let op: het is op dit moment helaas alleen mogelijk om bloed te prikken als u een patiënt van het Ikazia Ziekenhuis bent.

Radiologie

Het is op dit moment helaas alleen mogelijk om een röntgenfoto te laten maken als u hiervoor door één van onze artsen uit de polikliniek wordt doorgestuurd.