Contact Spoed

Polikliniek Barendrecht-Carnisselande opent weer haar deuren voor patiënten

Goed nieuws! Vanaf aanstaande maandag 20 juli kunnen patiënten voor de specialismen Interne Geneeskunde, Neurologie en Urologie ook weer terecht op onze polikliniek in Barendrecht-Carnisselande. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het in onze polikliniek zo veilig mogelijk is. We nemen maatregelen om u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Uw bezoek aan de polikliniek in Carnisselande gaat daarom anders dan u gewend bent. Ook zo zorgen we voor veilige zorg dichtbij huis.

Op afspraak

U kunt alleen bij de polikliniek in Barendrecht-Carnisselande terecht als u een afspraak heeft. Ook voor bloedprikken, een röntgenonderzoek of het laten maken van een hartfilmpje (ECG) heeft u een afspraak nodig. 

Wilt u een afspraak maken? Belt u dan met de polikliniek in Barendrecht- Carnisselande. De polikliniek is van maandag t/m vrijdag bereikbaar op telefoonnummer 0180- 64 22 22.

U kunt ook een afspraak maken via de polikliniek in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam.

Hoe werkt het?

Kom niet te vroeg naar uw afspraak en kom alleen. Bij de ingang van de polikliniek staat een vrijwilliger.

De vrijwilliger:

  • Vraagt u waar u voor komt;
  • Meet uw temperatuur;
  • Brengt u naar de polikliniek. 

Heeft u klachten zoals koorts of hoesten? Kom dan niet naar uw afspraak en bel naar de polikliniek om uw afspraak naar een andere dag te verplaatsen.

Vervolg- of controle afspraken

Deze worden zoveel mogelijk per brief naar u opgestuurd. Na uw afspraak gaat u zo snel mogelijk weer naar buiten. Zo kunnen we voorkomen dat er teveel mensen in het pand aanwezig zijn.

Wij begrijpen dat sommige maatregelen grote invloed hebben. We hopen op uw begrip. Wij doen dit voor uw en onze veiligheid.