Contact Spoed
Tekstgrootte

Polikliniek Barendrecht-Carnisselande opent weer haar deuren voor patiënten

Goed nieuws! Vanaf aanstaande maandag 20 juli kunnen patiënten voor de specialismen Interne Geneeskunde, Neurologie en Urologie ook weer terecht op onze polikliniek in Barendrecht-Carnisselande. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het in onze polikliniek zo veilig mogelijk is. We nemen maatregelen om u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Uw bezoek aan de polikliniek in Carnisselande gaat daarom anders dan u gewend bent. Ook zo zorgen we voor veilige zorg dichtbij huis.

Op afspraak

U kunt alleen bij de polikliniek in Barendrecht-Carnisselande terecht als u een afspraak heeft. Ook voor bloedprikken, een röntgenonderzoek of het laten maken van een hartfilmpje (ECG) heeft u een afspraak nodig. 

Wilt u een afspraak maken? Belt u dan met de polikliniek in Barendrecht- Carnisselande. De polikliniek is van maandag t/m vrijdag bereikbaar op telefoonnummer 0180- 64 22 22.

U kunt ook een afspraak maken via de polikliniek in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam.

Ter bescherming van uw en onze veiligheid, gaat uw bezoek aan onze polikliniek anders dan u gewend bent. Lees hier wat dit voor u betekent.