Contact Spoed

Poliklinieken weer langzaam open

Ook in Ikazia gaan we weer starten met afspraken op de poliklinieken. Dit doen we stap voor stap.

Helaas kunnen we niet alle patiënten tegelijk zien. Dit komt omdat we in de gangen en de wachtkamers van het ziekenhuis 1.5 meter afstand van elkaar moeten houden. Wij hebben een ouder gebouw met smallere gangen en kleinere wachtruimtes dan de nieuwe ziekenhuizen. Onze maatregelen zijn daarom ook strenger. Dit is belangrijk voor uw veiligheid en die van onze medewerkers.

U kunt daarom geen begeleiding meenemen naar het ziekenhuis. Ook is het dragen van een mondkapje, op alle locaties en in alle ruimtes van ons ziekenhuis, verplicht. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, ook als u geen klachten heeft.

Hoe gaan we de afspraken weer opstarten?

Onze artsen kijken met zorg welke patiënten als eerst gezien moeten worden. Dit zijn patiënten die zonder onze zorg de kans lopen snel zieker te worden. Zij hebben medische zorg nodig die niet langer uitgesteld kan worden.

Er wordt met alle patiënten contact opgenomen, ook als uw geplande afspraak niet doorgaat. Met u wordt dan gekeken of uw afspraak via de telefoon kan of dat de afspraak op een andere dag plaats kan vinden.

U bezoek aan de polikliniek in coronatijd

Uw bezoek aan onze poliklinieken gaat anders dan u gewend bent. Lees hier hoe het werkt.