Contact Spoed
Tekstgrootte

Extra reistijd door wegwerkzaamheden

Door wegwerkzaamheden en het sluiten van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel neemt de reistijd naar Ikazia voor veel patiënten en bezoekers de komende tijd enorm toe.

De komende tijd wordt hard gewerkt aan de Haringvlietbrug, Heinenoordtunnel en de N59 tussen knooppunt Hellegatsplein en aansluiting Den Bommel. Klik hier voor meer informatie. Voor veel van onze patiënten en bezoekers neemt de reistijd naar Ikazia daardoor enorm toe. Erg vervelend maar niks aan te doen, helaas.

Wat kunt u wel doen? Check ruim voor u de weg op gaat de meest actuele reistijd op een navigatie-app. Neem, als het mogelijk is, het openbaar vervoer of de fiets, scooter of brommer. In de periode dat de Heinenoordtunnel gesloten is, rijden pendelbussen tussen busstation Heinenoord en Zuidplein. (Brom)fietsers kunnen wel door de tunnel.

Heeft u een afspraak in de periode dat er veel verkeersproblemen zijn? Bespreek dan samen met uw zorgverlener wat de beste oplossing zou zijn: denk aan een telefonisch of digitaal consult of het maken van een afspraak buiten de spits.