Feestelijk ontvangst eerste patiënt Ridderkerk-Slikkerveer!

Dat was een leuke verrassing! Marloes Verbaas uit Drievliet ging vanochtend nietsvermoedend naar de nieuwe polikliniek Ridderkerk-Slikkerveer  van het Ikazia Ziekenhuis en bleek de eerste patiënt te zijn. Dat werd gevierd met een stukje taart en een bos bloemen.

Marloes kent Ikazia goed. “Mijn schoonzus werkt op de Spoed Eisende Hulp en mijn zoontje is er geboren. Ik voel me prettig in Ikazia. Mijn zoontje had een moeilijke start na de bevalling en de betrokkenheid die ik toen heb ervaren, was heel fijn. Dat ik vanaf nu ook in Ridderkerk naar een polikliniek van Ikazia kan, is heel relaxed. Omdat de polikliniek zo dichtbij is, hoefde ik vanochtend bijvoorbeeld geen oppas te regelen, maar kon ik mijn zoontje zelf naar school brengen.”

Hoe ze haar eerste bezoek ervaren heeft? “Als een warm welkom! Heel persoonlijk, je bent geen nummer. Eigenlijk precies zoals ik Ikazia ken.” De bos bloemen die ze uit handen van internist Van de Laar ontving, krijgt een mooie plek in de winkel van Marloes!

Over de polikliniek Ridderkerk-Slikkerveer

Vanaf vandaag, dinsdag 11 september 2018, kunnen patiënten terecht op de polikliniek Ridderkerk-Slikkerveer. Diverse specialismen leveren zorg op deze polikliniek van het Ikazia Ziekenhuis en de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Ikazia U.A. (MSBI) . Ook wordt onderling intensief samengewerkt, bijvoorbeeld op het gebied van Vaat/Diabetes, OSAS en Carpaal Tunnel Syndroom. Speciaal voor de opening maakten we een magazine met enthousiaste verhalen van medewerkers, specialisten en toekomstige gebruikers. Bekijk het magazine hier.

Op zaterdag 6 oktober van 11.00 – 14.00 uur is de polikliniek speciaal geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen. Graag tot dan!