Patiënt Tevredenheid Onderzoek

In het Ikazia Ziekenhuis geven we graag zorg met aandacht aan onze patiënten. Zorg die medisch technisch uitstekend is en zorg die vanuit het hart komt. Wij halen met respect vóór elkaar het beste úit elkaar. Van arts tot patiënt en van verpleegkundige tot familielid. Met behulp van uw mening en ervaringen kunnen wij onze zorg blijven verbeteren.

Tijdens uw bezoek aan de polikliniek of aan het einde van uw verblijf op de verpleegafdeling, kunt u gevraagd worden deel te nemen aan ons online patiënttevredenheidsonderzoek. De vragenlijst kunt u anoniem invullen. U hoeft uw naam dus niet in te vullen als u dat niet wilt. De resultaten worden alleen gebruikt om te onderzoeken wat goed gaat in ons ziekenhuis en wat er nog beter kan.

Klik op de afdeling waar u tijdens uw laatste bezoek of verblijf bent geweest om naar de juiste vragenlijst te gaan. Heeft u meerdere poliklinieken bezocht of op meerdere verpleegafdelingen gelegen en wilt u hen helpen verbeteren? Dan kunt u de vragenlijst voor elke afdeling afzonderlijk invullen.

Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking.

De vragenlijsten: