Contact Spoed

Symposium Borstvoeding 4 oktober 2019

Dit symposium is georganiseerd voor alle disciplines om samenwerking te bevorderen en specifieke kennisverdieping te bieden over onderwerpen die frequent voorkomen bij borstvoedingsbegeleiding. 

De presentaties worden verzorgd door specialisten op het gebied van medicatie en borstvoeding, tongriem problematiek en donormelk. 

Wij hopen u op 4 oktober a.s. in Rotterdam te mogen verwelkomen.

Inschrijf- en betalingsvoorwaarden

Wij vragen u bij inschrijving direct te betalen. Conform de wet Overeenkomsten op Afstand (Koop op afstand) heeft u recht op 14 dagen bedenktijd.
Pas na betaling ontvangt u een bevestigingsmail en bent u verzekerd van deelname aan dit symposium.

Mocht u zich binnen deze 14 dagen bedenken, zal het bedrag binnen 30 dagen teruggestort worden op uw rekening. Het Ikazia Ziekenhuis accepteert alleen betaling per bank. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestigingsmail met routebeschrijving. 

Het aantal plaatsen is beperkt. Bij annulering worden de vrijgekomen plaatsen verdeeld op volgorde van inschrijving.

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk per email www.lactatiekundige@ikazia.nl ovv naam deelnemer, tot 9 september 2019 . Afmeldingen die later gedaan worden dan 9 september 2019 worden doorberekend. U mag wel altijd een ander persoon laten komen voor u in de plaats. Dit kan op de dag zelf aangepast worden.
Bij onvoldoende aanmeldingen voor het symposium heeft het Ikazia Ziekenhuis recht deze uiterlijk één week van tevoren te annuleren zonder gehouden te zijn tot vergoeding van schade of kosten. 

Dit geldt ook in die gevallen dat het Ikazia ziekenhuis niet in staat is geweest om een deelnemer tijdig te informeren over annulering.
In geval van annulering van de zijde van het Ikazia ziekenhuis heeft de deelnemer recht op restitutie binnen 14 dagen van de door hem aan organisator gedane betalingen ten behoeve van de geannuleerde overeenkomst. U zult dan uw volledige inschrijfgeld terug gestort krijgen.

Aanmelden

Aanmeldingsformulier symposium Samen voor Borstvoeding

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Opmerkingen over o.a. voedselallergie/intolerantie