Logopedie

De logopedist onderzoekt, behandelt, begeleidt en adviseert u bij klachten op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor, slikken of ademen.  Zij probeert uw herstel te bevorderen zodat u weer  kunt communiceren of eten en drinken zoals u dat gewend was. Wanneer het oude niveau niet haalbaar blijkt,  zal de logopedist u actief begeleiden en samen met u zoeken naar aanpassingen.

De route en het routenummer van de afdeling Logopedie is gewijzigd. Het routenummer is nu route 59. De afdeling Logopedie is uitsluitend nog via de begane grond bereikbaar. Volgt u de routeborden. Of bekijk hier de Ikazia routewijzer.Team logopedie Ikazia Ziekenhuis

Verwijzing nodig?

U kunt met een verwijzing van een arts of specialist  bij ons terecht met  uw klachten.Wanneer u verwezen bent via een specialist in het ziekenhuis, wordt u door een van de logopedisten gebeld voor een afspraak..

De logopedisten werken samen met de KNO-artsen aan de behandeling van uw stemklachten tijdens het speciale stemspreekuur  > lees meer

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u:
• bellen naar telefoonnummer 010-2975350 (telefonisch spreekuur maandag tot en met vrijdag 16.30-17.00 uur)
• e-mailen naar logopedie@ikazia.nl. Vermeld uw naam, geboortedatum en telefoonnummer in de e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als u tijdens poliklinische spreekuren belt, kan het zijn dat het antwoordapparaat aan staat. U kunt dan uw boodschap inspreken met uw naam, telefoonnummer en geboortedatum. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.