Contact Spoed

Polikliniek Barendrecht- Carnisselande

Welkom! Wij begrijpen dat u het spannend vindt om in deze tijd naar de polikliniek te komen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het in onze polikliniek zo veilig mogelijk is. We nemen maatregelen om u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirusZo is het dragen van een mondkapje, in alle ruimtes van onze polikliniek, verplicht. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, ook als u geen klachten heeft.

Uw bezoek aan de polikliniek in Barendrecht-Carnisselande gaat nu anders dan u gewend bent. Zo zorgen we samen voor veilige zorg dichtbij huis.

Op afspraak

U kunt alleen bij de polikliniek in Barendrecht-Carnisselande terecht als u een afspraak heeft. Ook voor bloedprikken, een röntgenonderzoek of het laten maken van een hartfilmpje (ECG) heeft u een afspraak nodig. 

Wilt u een afspraak maken? Belt u dan met de polikliniek in Barendrecht- Carnisselande. De polikliniek is van maandag t/m vrijdag bereikbaar op telefoonnummer 0180- 64 22 22.

U kunt ook een afspraak maken via de polikliniek in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam.

Hoe werkt het?

Kom niet te vroeg naar uw afspraak en kom alleen. Bij de ingang van de polikliniek staat één van onze medewerkers.

De medewerker:

Heeft u klachten zoals koorts of hoesten? Kom dan niet naar uw afspraak en bel naar de polikliniek om uw afspraak naar een andere dag te verplaatsen.

Vervolg- of controle afspraken

Deze worden zoveel mogelijk per brief naar u opgestuurd. Na uw afspraak gaat u zo snel mogelijk weer naar buiten. Zo kunnen we voorkomen dat er teveel mensen in het pand aanwezig zijn.

Wij begrijpen dat sommige maatregelen grote invloed hebben. We hopen op uw begrip. Wij doen dit voor uw en onze veiligheid.

Telefoonnummer
0180- 64 22 22
Spreekuren
Openingstijden
08.15 - 16.30 uur

Adres:
Middeldijkerplein 36
2993 DL Carnisselande

Let op! U kunt alleen bij de polikliniek in Barendrecht-Carnisselande terecht als u een afspraak heeft. Ook voor bloedprikken, een röntgenonderzoek of het laten maken van een hartfilmpje (ECG) heeft u een afspraak nodig.

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem? Gebruik dan het volgende adres: Reling 14, Barendrecht. Parkeren is gratis!