Contact Spoed
Tekstgrootte

Polikliniek Ridderkerk-Slikkerveer

Welkom in Ikazia. Wij begrijpen dat u het spannend vindt om in deze tijd naar de polikliniek te komen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het in onze polikliniek zo veilig mogelijk is. 

Uw bezoek aan de polikliniek in Ridderkerk- Slikkerveer gaat ook anders dan u gewend bent. Zo zorgen we samen voor veilige zorg dichtbij huis.

Op afspraak

U kunt alleen bij de polikliniek in Ridderkerk- Slikkerveer terecht als u een afspraak heeft. Wilt u een afspraak maken? Belt u dan met de polikliniek waarbij u een afspraak wilt maken.

Bloedprikken

Een week voordat u een afspraak heeft, kunt u bloed laten prikken. U moet hiervoor een afspraak maken via de polikliniek. 

Bloedprikken kan op de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdag van 08.30-11.00 en van 13.30-15.00 uur;
  • Woensdag van 08.30-11.00 uur.

Let op: het is op dit moment helaas alleen mogelijk om bloed te prikken als u een patiënt van het Ikazia Ziekenhuis bent.

Radiologie

Op de polikliniek in Ridderkerk-Slikkerveer kunt u ook terecht voor röntgenonderzoek. U moet hiervoor van tevoren een afspraak maken.

Met de verwijzing van uw huisarts kunt u op afspraak iedere donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en 13.30 tot 16.15 uur röntgenfoto's laten maken.

Welke specialismen?

Alle specialismen houden weer spreekuur in de polikliniek behalve Longgeneeskunde. Voor dit specialisme kunt u op dit moment alleen terecht bij de OSAS-consulent. 

Het is nog niet bekend wanneer u weer voor andere longziekten een afspraak kunt maken in Ridderkerk- Slikkerveer. Zodra dit kan, laten we u dit weten.

Begeleiding naar de polikliniek

U mag weer 1 begeleider meenemen naar uw afspraak op de polikliniek.

In de polikliniek

Binnen meldt u zich aan de balie. U kunt daarna in de wachtkamer gaan zitten tot u aan de beurt bent. 

Heeft u klachten zoals koorts of hoesten? Kom dan niet naar uw afspraak en bel naar de polikliniek in het ziekenhuis om uw afspraak naar een andere dag te verplaatsen.

Vervolg- of controle afspraken

Deze worden zoveel mogelijk per brief naar u opgestuurd. Na uw afspraak gaat u zo snel mogelijk weer naar buiten. Zo kunnen we voorkomen dat er teveel mensen in het pand aanwezig zijn.

Wij begrijpen dat sommige maatregelen grote invloed hebben. We hopen op uw begrip. Wij doen dit voor uw en onze veiligheid.

Heeft u vragen? Stel ze dan aan onze medewerkers.

Telefoonnummer
010- 290 27 00
Spreekuren
maandag t/m vrijdag
08.15 - 16.30 uur

adres:
Prinses Margrietstraat 42
2983 EH Ridderkerk

Parkeren is gratis!

Algemene folders