Contact Spoed

Vrienden van Ikazia 50 jaar

Feestelijke cadeaus voor onze patiënten

In 2020 bestaat Vrienden van Ikazia 50 jaar. Deze bijzondere verjaardag vieren wij uiteraard met vrienden...en cadeaus! Hiervoor hebben wij een bijzonder plan. In 2020 willen we bijzondere wensen realiseren die zorgen voor een glimlach op het gezicht van onze patiënten. Die stress verminderen en een bezoek aan het ziekenhuis prettiger maken. Na een rondvraag onder zorgpersoneel was de wensenlijst snel gevuld. Heb jij hart voor kwetsbare patiënten en wil je bijdragen aan een bijzonder cadeau? 

Welke wens breng jij in vervulling?

Bekijk hieronder de wensenlijst en kies het geschenk waaraan jij wilt bijdragen. Je kan ook met je bedrijf, vrienden, klas of sportclub een cadeau adopteren. Cadeaus in natura zijn uiteraard ook welkom, neem in dat geval contact met ons op. Alle vrienden zijn eind 2020 welkom op ons verjaardagsfeestje voor een feestelijke terugblik op het jubileumjaar! Klik op een cadeau om meer te lezen over het doel.

Een bijdrage doen aan een project naar keuze?

We hebben jouw hulp hard nodig bij het realiseren van deze wensen! Ben je enthousiast en wil je een bijdrage doen voor een project naar keuze? Maak een eenmalige donatie over op rekeningnummer NL65 INGB 0000 368420, o.v.v. Cadeau 50 jaar (en indien gewenst de naam van het cadeau). Vragen? Neem contact op met Nienke de Pauw of Heleen van Dolder via vriend@ikazia.nl of 010-2902391.

Vul een bedrag in. Bijvoorbeeld 10,00.
Optioneel
Optioneel