Contact Spoed
Tekstgrootte

Vrienden van Ikazia is jarig! Vier je dit feestje met ons mee?

Het zijn roerige tijden, maar deze zomer vieren we óók feest bij Ikazia! Op 19 mei 1970 werd de vriendenstichting van Ikazia opgericht. Dat is precies 50 jaar geleden. Wist je dat Stichting Vrienden van Ikazia een onmisbare rol speelde bij de oprichting van ons ziekenhuis? Juist in deze tijd willen we positieve momenten graag met elkaar vieren. Doe je mee aan onze cadeaucampagne voor patiënten?

Patiënten in het zonnetje!

In dit bijzondere jaar willen we onze patiënten extra in het zonnetje zetten. Daarom vroegen we eind 2019 alle medewerkers om projecten aan te dragen, die zorgen voor een glimlach op het gezicht van patiënten. Cadeauwensen lopen uiteen van innovatieve videobrillen, spelletjes voor kinderen tot live muziek aan bed op verpleegafdelingen.

Iedereen is welkom om een donatie te doen of cadeau te schenken, hoe klein of groot ook. Alleen, met familie, vrienden, de klas, een sportteam of bedrijf. We willen de campagne graag bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht brengen. Help je mee door dit bericht te delen? De extra’s voor patiënten realiseren we juist als we dit samen doen.

Draag jij ook bij aan een cadeau naar keuze voor onze patiënten? Samen zijn we Beter voor Elkaar!