Contact Spoed

Tovertafel met spellen | voor patiënten afdeling neurologie | kosten 9.000 euroEen wens is de aanschaf van een Tovertafel met interactieve spellen, die mensen met een cognitieve uitdaging verbindt en hun bewegingen stimuleert.

CVA-patiënten moeten soms lang wachten voordat ze kunnen worden opgenomen in een vervolginsteling, waar ze verder kunnen revalideren. Om op een leuke manier te kunnen oefenen met de motoriek (arm- en handfunctie) en geest (bijv. geheugen, inprenting, concentratie), worden deze patiënten tussentijds geprikkeld en gestimuleerd. Deze patiënten verdienen extra momenten van revalidatie, buiten de reguliere momenten waarop ze oefenen met de therapeut.

Door het gebruik van de Tovertafel krijgt de CVA-patiënt motivatie om te revalideren. Ook kunnen er, door het gebruik van deze tafel, steeds kleine overwinningen geboekt worden, waardoor het zelfvertrouwen van de patiënt zal groeien.

Door het gebruik van een Tovertafel worden hersenfuncties geprikkeld. De stimulatie kan de shock die optreedt na het krijgen van een CVA opheffen.

Help je mee deze bijzondere wens te realiseren?
Via onderstaand formulier doneer je direct een bedrag naar keuze voor dit project.

Impact

Klik hier als u terug wilt gaan naar de pagina Vrienden van Ikazia 50 jaar.

Vul een bedrag in. Bijvoorbeeld 10,00.
Optioneel
Optioneel