Contact Spoed

Bezoektijden

Nieuwe regels voor bezoek op

Door het coronavirus hebben wij strengere regels voor bezoek op de afdeling.
Op een aantal afdelingen mogen er maximaal 2 bezoekers per patiënt per dag voor een halfuur langskomen. 

Let op: Dit geldt niet voor de corona-afdelingen. Hier mag per dag maximaal maar 1 bezoeker voor een halfuur langskomen.
Op de dagbehandeling (afdeling 4CJ) mag geen bezoek komen. 

Het dragen van een mondkapje is voor patiënten en bezoekers in alle ruimtes van ons ziekenhuis verplicht. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, ook als u geen klachten heeft. Alleen de patiënten die zijn opgenomen op één van onze verpleegafdelingen hoeven geen mondkapje te dragen.

Wij begrijpen dat deze maatregelen grote invloed hebben. We hopen op uw begrip. Wij doen dit voor uw en onze veiligheid.

Wij vragen u niet naar Ikazia te komen als u griepklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten en/of moeite met ademhalen, ook zonder koorts.

Op bezoek in het Moeder en kind Centrum

Er mogen maximaal 2 bezoekers per dag langskomen.

Kom 10 minuten van tevoren

Als we geen reden hebben om te denken dat u mogelijk het coronavirus heeft, krijgt u een gekleurde kaart. Deze kaart is alleen geldig op de dag van uw bezoek. Als u de kaart bij de hoofdingang laat zien, kunt u daar naar binnen. In de centrale hal wordt uw temperatuur gemeten.

Als we denken dat u misschien wel het coronavirus heeft, kunt u helaas niet naar binnen en vragen wij u naar huis te gaan.

In verband met uw en onze veiligheid zijn de verpleegafdelingen gesloten. U kunt alleen naar binnen als u aanbelt bij de verpleegafdeling.