Contact Spoed
Tekstgrootte

Belangrijke mededeling voor gebruikers van Philips DreamStation 2

In de media is een bericht gepubliceerd over de Philips DreamStation 2, een apparaat dat wordt gebruikt voor ademhalingsondersteuning. Er is een waarschuwing gepubliceerd met betrekking tot mogelijke oververhittingsproblemen bij dit specifieke model.

Philips DreamStation 2

Graag willen wij benadrukken dat het Ikazia Ziekenhuis niet verantwoordelijk is voor deze situatie. Onze hoogste prioriteit is de gezondheid en veiligheid van onze patiënten, en we willen ervoor zorgen dat u correct geïnformeerd bent over deze kwestie.

Wat moet u doen:

1. Controleer zorgvuldig uw Philips DreamStation 2 op tekenen van oververhitting, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.


2. Bij problemen of het vermoeden van oververhitting, verzoeken wij u vriendelijk om onmiddellijk contact op te nemen met de leverancier van het product.

Het is essentieel om te benadrukken dat patiënten in geval van problemen rechtstreeks contact moeten opnemen met de leverancier, niet met de fabrikant Philips. Dit stelt ons in staat om een snelle en effectieve respons te garanderen en ervoor te zorgen dat uw zorgen onmiddellijk worden aangepakt.