Contact Spoed
Tekstgrootte

Online Ikademie helpt onze medewerkers verder

‘Beter voor elkaar’ is onze missie. Daar geven we op allerlei manieren invulling aan. Zoals met de Ikademie. Dat is ons nieuwe online leerplatform, dat op de eerste dag van de lente live ging. Hiermee hebben alle (zorg)medewerkers eenvoudig toegang tot honderden vakinhoudelijke e-learings en softskills-trainingen. Zo kunnen we nog meer mét en ván elkaar leren.

Blijven ontwikkelen

Joris Boerboom is beleidsmedewerker bij het Leerhuis, ons interne opleidingscentrum. Hij was nauw betrokken bij de ontwikkeling van Ikademie. ‘We hopen echt dat door het veelzijdige aanbod en de frisse vormgeving collega’s nóg gemotiveerder zijn om zichzelf verder te ontwikkelen.’ Daarom is Ikademie ook gemakkelijk via een smartphone bereikbaar. Bijkomend voordeel is dat we als ziekenhuis al onze eigen kennis en ervaring gemakkelijk beschikbaar kunnen maken als training in Ikademie.

‘Het is een mooie, toekomstbestendige stap die we met elkaar hebben gezet,’ besluit Joris Boerboom. ‘Dat hebben we dan ook even gevierd met een genietmomentje voor alle medewerkers, met brownies en een lekkere koffie van een barista!’