Contact Spoed
Tekstgrootte

Avoort, dhr. D.J. van der

Plastisch chirurg
BIG nummer: 79909610401

Aandachtsgebieden:

-Hand- en polschirurg;
-Oncologische reconstructie;
-European Board Certified hand and Wrist Surgeon (FESSH).

Werken bij Ikazia

Sinds 2017 werk ik in het Ikazia Ziekenhuis als plastisch-, reconstructief- en handchirurg. Werken in Ikazia is voor mij een bewuste keuze.

Het ziekenhuis onderscheidt zich van de vele andere ziekenhuizen die ik in mijn opleiding heb gezien. De patiënt staat op de eerste plaats en door de korte lijntjes tussen de verschillende specialismen kunnen we hier snelle en goede zorg leveren.

Opleiding en specialisatie

Mijn opleiding geneeskunde heb ik gevolgd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Tijdens mijn opleiding werd in mijn derde jaar mijn aandacht getrokken door het uitdagende en afwisselende specialisme, plastische chirurgie. Met name de hand- en polschirurgie sprak mij zeer aan.

Na mijn artsenexamen in 2007, deed ik wetenschappelijk onderzoek naar amputatieletsels en de vele problemen die de patiënten daarna kunnen ervaren. 

In 2011 ben ik mijn specialisatie tot plastisch- en reconstructief chirurg begonnen in het Ikazia ziekenhuis. In die twee jaar is mijn enthousiasme voor de werkwijze in dit ziekenhuis begonnen. 12 jaar nadat de hand- en polschirurgie mijn aandacht trok als student mocht ik me officieel hand- en polschirurg noemen. 

Mijn ambitie

Hand- en polschirurgie is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Met het aanbieden van moderne nieuwe technieken wil ik graag hoogwaardige zorg bieden die patiënten verdienen.

Mijn ambitie? Een one-stop-shop voor de patiënt op mijn polikliniek. U komt met een verwijzing en gaat weg met een diagnose, voldoende uitleg, paramedische zorg en eventueel een operatiedatum. Op die manier kunnen we aan de eisen die de huidige zorg vraagt voldoen. Ik hoop vele patiënten te mogen helpen.