Contact Spoed
Tekstgrootte

Broek-Kleijnjan, mw. J. (Jacqueline)

Verpleegkundig specialist chirurgische oncologie
BIG nummer: 09017177030

Aandachtsgebied:
- Goedaardige borstafwijkingen;
- Borstkanker.

Werken bij Ikazia

Als verpleegkundig specialist ben ik opgeleid om zelfstandig medische taken van de chirurg over te nemen en zie ik patiënten met borstkanker.

De behandelingen van kanker kunnen een grote invloed hebben op lichamelijk, mentaal en sociaal gebied. Samen met het oncologieteam zet ik mij als casemanager in om deze behandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen.

U kunt mij tegenkomen bij een eerste afspraak op de mammapolikliniek of voor een uitslaggesprek na een mammabiopsie. Na de behandeling zie ik de patiënten 5 jaar lang tijdens de controle.

Opleiding

In juli 2022 heb ik de masteropleiding voor verpleegkundig specialist afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

Regio samenwerking

Het Ikazia Ziekenhuis maakt onderdeel uit van het Borstcentrum ZuidHollandZuid. Door kennis en kunde op het gebied van borstkankerzorg met elkaar te delen, kunnen we samen de zorg voor patiënten in de regio Rotterdam en de Zuid-Hollandse eilanden verder verbeteren. 

De zorg van Borstcentrum ZuidHollandZuid wordt verleend vanuit de vier ziekenhuislocaties in Dirksland, Rotterdam en Spijkenisse.

Wetenschappelijk onderzoek

In Ikazia doen we mee aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de oncologische zorg. Op die manier verlenen we zorg volgens de nieuwste inzichten en met behulp van de beste technologie.