Contact Spoed
Tekstgrootte

Toevoegen van bijlage(n) aan uw verwijzing via ZorgDomein!

Al sinds 2010 is het voor u als huisarts mogelijk om elektronisch te verwijzen via ZorgDomein naar het Ikazia Ziekenhuis. Goed nieuws, vanaf 4 juli 2016 is het meezenden van één of meerdere bijlage(n) bij uw verwijzing naar het Ikazia Ziekenhuis mogelijk!

Hoe werkt het?

In de ZorgDomein Verwijsapplicatie is bij de verwijsbrief onderaan een extra onderdeel ‘Bijlagen’ toegevoegd. U heeft de gelegenheid om meerdere bijlagen toe te voegen met een gezamenlijke grootte van maximaal 10 MB. Daarnaast is het mogelijk een toelichting te geven op de bijlagen die worden meegezonden. De bijlage(n) dient u vanaf uw harde schijf of netwerkschijf toe te voegen.

Wat levert het op?

Momenteel worden bijlagen veelal nog gefaxt of via de post verstuurd of meegegeven aan de patiënt. Dit betekent extra administratief werk voor zowel het Ikazia Ziekenhuis als voor u als huisarts. Met de mogelijkheid om bijlage(n) toe te voegen aan de verwijsbrief komt alle informatie rondom een verwijzing digitaal binnen. Informatie is daardoor eenvoudiger te verwerken. Resultaat is een verwijzer die volledig papierloos kan werken en een behandelaar die elektronisch over alle relevante informatie beschikt op het moment dat de cliënt op zijn/haar spreekuur komt.

Wanneer u vragen heeft over het meezenden van bijlage(n) naar het Ikazia Ziekenhuis kunt u contact opnemen met Coralien Vonk, relatiebeheerder en coördinator ZorgDomein Ikazia via Telefoon (direct nummer) 010-2975294 of E-mail: c.vonk@ikazia.nl