Contact Spoed
Tekstgrootte

Bodeker, mw. C. (Chelsea)

Verpleegkundig specialist in opleiding
BIG nummer: 79921469930

Aandachtsgebieden:
- Hematologie;
- Palliatieve zorg;
- AYA.

Werken bij Ikazia

Sinds juni 2021 ben ik werkzaam in het Ikazia Ziekenhuis als verpleegkundig specialist in opleiding voor de vakgebieden hematologie en palliatieve zorg.

Als verpleegkundig specialist in opleiding behandel ik, onder toezicht van de hematoloog, patiënten met verschillende hematologische ziekten. Gevolgen van de ziekte en behandeling staan hierin centraal; zowel op lichamelijk, psychisch als sociaal vlak.

Daarnaast ben ik onderdeel van het palliatief team binnen het Ikazia Ziekenhuis. Hierin behandel ik, onder toezicht van de oncoloog, patiënten die niet meer kunnen genezen. Ook als een ziekte niet meer beter kan worden, kunnen wij in Ikazia nog veel betekenen. Wensen, verwachtingen en onzekerheden van de patiënt en naasten staan hierin centraal.

Opleiding

Ik heb in 2016 mijn opleiding tot verpleegkundige afgerond, waarna ik gedurende 5 jaar werkzaam ben geweest in het Erasmus MC (Daniel den Hoed – Hoofdlocatie) op de afdeling Hematologie. Hier heb ik mijn specialisatie tot oncologie en hematologie verpleegkundige gevolgd en gewerkt als senior hematologie-oncologie verpleegkundige waarin ik ervaring opgedaan heb in het uitvoeren van diverse stamceltransplantaties en intensieve chemokuren.

Momenteel volg ik de masteropleiding tot verpleegkundig specialist aan de Hogeschool Rotterdam. Voor mijn masterthese zal ik mij verdiepen in de ervaringen van hematologische patiënten en naasten over de continuïteit van zorg in het autologe stamceltraject.

Werkzaamheden

Polikliniek hematologie, polikliniek palliatieve zorg, consultatieteam palliatieve zorg, AYA- team.