Contact Spoed
Tekstgrootte

Mammapolikliniek

Mamma = Borst
Mammacare = zorg voor de borst

Op de chirurgische polikliniek mammacare werken verpleegkundig specialisten, artsen (in opleiding), chirurgen en doktersassistenten.

Verwijzing

Als u een verwijzing heeft gekregen van de huisarts of via het bevolkingsonderzoek kunt u het nummer hiernaast bellen om een afspraak te maken.

We doen ons best om binnen vijf werkdagen een afspraak voor u te maken bij de verpleegkundig specialist mammacare. Deze afspraak is gekoppeld aan een afspraak op de afdeling radiologie. Hier wordt een mammografie gemaakt en als het nodig is ook een echo van de borst.

Verpleegkundig specialist mammacare

De verpleegkundig specialist is verantwoordelijk voor de medische- en de verpleegkundige zorg.

De verpleegkundig specialisten binnen de chirurgische polikliniek mammacare zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van mensen met aandoeningen van de borst(en). Zij werken veel samen met de (plastisch) chirurgen, oncologen en radiologen.

Tijdens uw eerste bezoek aan onze polikliniek maakt u kennis met de verpleegkundig specialist. Als er een volgende afspraak nodig is, zal de verpleegkundig specialist uw vaste aanspreekpunt zijn.

Wat kan de verpleegkundig specialist mammacare voor u doen?

  • Als er borstkanker bij u is vastgesteld, geeft de Verpleegkundig specialist mammacare u informatie over uw ziekte en behandeling;
  • De Verpleegkundig specialist mammacare zal uw contactpersoon zijn tijdens de behandeling en de periode daarna;
  • Als het nodig is kan de verpleegkundig specialist mammacare u doorsturen naar een andere zorgverlener zoals medisch maatschappelijk werker, de psycholoog of een van de geestelijk verzorgers.
Telefoonnummer
010-297 52 20
Spreekuren
maandag t/m vrijdag
08.15 - 16.30 uur
Polikliniek
Routewijzer (61)

Algemene folders