Contact Spoed

BeterDichtbij

Makkelijk en veilig appen en beeldbellen met uw arts of zorgverlener

Heeft u een vraag? Met de gratis BeterDichtbij app heeft u direct en veilig contact met uw arts of zorgverlener in Ikazia. 

Stel uw vraag op elk moment van de dag via uw mobiele telefoon of computer. U kunt via de app ook makkelijk en veilig beeldbellen, documenten en foto's delen.

Vraag ernaar bij uw arts of zorgverlener

Uw arts of zorgverlener nodigt u persoonlijk uit om BeterDichtbij te gebruiken. Dit is een extra service. U bent niet verplicht om het te gebruiken. Het is ook niet bedoeld voor dringende vragen. Heeft u een vraag waar u gelijk antwoord op moet hebben, bel dan met de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Heeft u een algemene vraag bijvoorbeeld over bezoektijden of parkeren? Ook deze vragen kunt u stellen in de BeterDichtbij app.

Download BeterDichtbij

Bent u door uw arts of zorgverlener uitgenodigd voor Beterdichtbij? U kunt de app gratis downloaden:

Aanmelden

Als u de BeterDichtbij app voor het eerst gebruikt, moet u zich wel eerst één keer aanmelden. In het filmpje hieronder ziet u hoe dit werkt.

Wilt u liever de stappen lezen in plaats van de video bekijken? Bekijk dan deze folder met handleiding voor de BeterDichtbij app.

Veilig en betrouwbaar

Als het gaat om uw gezondheid, dan is het natuurlijk heel belangrijk dat u uw vragen in een beveiligde omgeving kunt stellen. U wilt er zeker van zijn dat wat u deelt, niet in verkeerde handen valt. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij.

Op de website van BeterDichtbij vindt u informatie over uw privacy en veiligheid.

Vragen?

Wilt u meer weten over het gebruik van BeterDichtbij in Ikazia? Vraag ernaar bij uw arts of zorgverlener.

Heeft u vragen over het gebruik van de app? BeterDichtbij geeft op de website antwoord op veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen?

Stel uw vraag dan via service@beterdichtbij.nl of bel naar 085- 273 53 98.