Contact Spoed
Tekstgrootte

Verpleegafdelingen

In het Ikazia Ziekenhuis Rotterdam hebben we meer dan tien verschillende verpleegafdelingen. Iedere afdeling heeft zijn eigen specialisme. 

Er staat op iedere verpleegafdeling een team voor u klaar met verpleegkundigen, artsen en ondersteunend personeel. Iedere afdeling zet zich in voor kwalitatief goede zorg, aandacht en een zo’n prettig mogelijk verblijf. 

Meer informatie over uw verblijf in ons ziekenhuis vindt u onder Opname.

Betrokken zorg

Goede zorg begint met aandacht voor u. 

Op onze verpleegafdelingen werken onze verpleegkundigen met patiëntentoewijzing. Dat betekent dat u overdag zoveel mogelijk door dezelfde verpleegkundige wordt verzorgd. Hij of zij is verantwoordelijk voor het overleg met u en andere zorgverleners. U en uw familie kunnen bij hem of haar terecht met vragen.

Goed op de hoogte

Het is belangrijk dat u goed op de hoogte bent van wat er met u gaat gebeuren. Wij bespreken de voorgestelde behandeling altijd vooraf met u. Dat doen we voor bloedonderzoek maar ook voor een operatie.

Contactpersoon

Spreek voor uw opname met familie of kennissen af wie uw contactpersoon is (maximaal 2) en met wie de verpleegkundige of arts contact op kan nemen. Wij geven informatie alleen via deze contactpersoon. Familie en kennissen kunnen bij deze persoon vragen naar uw gezondheid. 

De verpleegkundige kan geen medische informatie geven, zoals uitslagen van onderzoeken.

Om op bezoek te gaan, kunt u de Bezoekplanner gebruiken.
Bij bezoektijden vindt u de actuele tijden per afdeling.

Algemene folders