Contact Spoed
Tekstgrootte

Voet- en enkelpolikliniek

Heeft u voet- of enkelklachten? Uw huisarts of andere specialist kan u hiervoor verwijzen naar de orthopedisch chirurgen van de voet- en enkelpolikliniek in het Ikazia Ziekenhuis Rotterdam. 

De orthopedisch chirurg (orthopeed) is een arts die expert is in het behandelen van aandoeningen aan het bewegingsapparaat, zoals spieren, banden en botten.

Klachten en aandoeningen

U kunt op de voet- en enkelpolikliniek terecht voor:

  • enkelinstabiliteit;
  • inklemming en peesklachten rondom de enkel;
  • scheve grote teen (hallux valgus);
  • doorgezakte voeten;
  • symptomatische platvoeten;
  • hamertenen.

Samenwerking

Onze orthopeden werken nauw samen met andere orthopeden in de regio om u de beste zorg te leveren.

Ook is er op de polikliniek orthopedie van het Ikazia Ziekenhuis in samenwerking met Livit Voetadvies Centrum iedere dinsdag- en vrijdagochtend een speciaal spreekuur voor voetklachten.

Zorg dicht bij huis

Om zorg dichterbij u te brengen, houden onze orthopeden ook spreekuur op de polikliniek Ridderkerk-Slikkerveer en de polikliniek Barendrecht-Carnisselande. Hier zijn de wachttijden vaak korter.

Let op! Zowel in het Ikazia Ziekenhuis als op de polikliniek in Ridderkerk-Slikkerveer en Barendrecht-Carnisselande kunt u alleen terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of medisch specialist.

Dagbehandeling Brainpark

Ons ziekenhuis groeit hard, steeds meer patiënten willen in Ikazia behandeld worden. Een positieve ontwikkeling waar wij trots op zijn.

Om al onze patiënten te kunnen blijven behandelen en het ruimte tekort op te vangen, opereren onze orthopeden ook in onze locatie Brainpark.

Meer informatie hierover vindt u bij dagbehandeling Brainpark.

Telefoonnummer
010- 297 54 20
Spreekuren
maandag t/m vrijdag
08.00 - 16.30 uur
Polikliniek
Routewijzer (39)

Algemene folders