Contact Spoed

Polikliniek Barendrecht- Carnisselande

Om zorg dichter bij u te brengen heeft het Ikazia Ziekenhuis een polikliniek in Carnisselande. Met een doorverwijzing van uw huisarts of een andere specialist kunt u ook hier terecht.

De polikliniek Carnisselande biedt veel wat ook de polikliniek van het ziekenhuis biedt. U kunt er medisch worden onderzocht, bloed laten prikken of diabetesadviezen krijgen.

Let op: Ter bescherming van uw en onze veiligheid, gaat uw bezoek aan onze polikliniek anders dan u gewend bent. Lees hier wat dit voor u betekent.

Specialismen

Op de polikliniek Carnisselande kunt u terecht bij de volgende specialismen:

Let op! Voor een afspraak heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of een andere specialist nodig.

Firma Oldenkamp

1 x per vier weken, op donderdagmiddag, is een medewerker van de firma Oldenkamp aanwezig voor het aanmeten van steunkousen. Informeert u bij de doktersassistente of verpleegkundige naar de data. 

Livit


Op dinsdagochtend wordt er van 9.00 - 12.00 uur spreekuur gehouden door de firma Livit. U kunt hiervoor een afspraak maken via T: 088 245 20 00.

Telefoonnummer
0180- 64 22 22
Spreekuren
Openingstijden
08.15 - 16.30 uur

Adres:
Middeldijkerplein 36
2993 DL Carnisselande

Let op! U kunt alleen bij de polikliniek in Barendrecht-Carnisselande terecht als u een afspraak heeft. Ook voor bloedprikken, een röntgenonderzoek of het laten maken van een hartfilmpje (ECG) heeft u een afspraak nodig.

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem? Gebruik dan het volgende adres: Reling 14, Barendrecht. Parkeren is gratis!