Contact Spoed

Polikliniek Ridderkerk-Slikkerveer

Om zorg dichter bij u te brengen, heeft het Ikazia Ziekenhuis een polikliniek in Ridderkerk- Slikkerveer. Met een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist kunt u ook hier terecht.

Let op: In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus, is onze polikliniek in Ridderkerk-Slikkerveer tot nader order gesloten. Wij danken u voor uw begrip.

De polikliniek

Onze moderne polikliniek bestaat uit vier spreek-/onderzoekskamers, twee behandelruimtes en een ruimte voor röntgenonderzoek en vaatonderzoek. 

Diverse specialismen leveren hier zorg. Ook werken sommige specialismen in zogenaamde zorgstraten (intensief) samen. 

Dit gebeurt bijvoorbeeld op het gebied van Vaat, Diabetes, OSAS en Carpaal Tunnel Syndroom. Hierdoor kan de diagnose en behandeling zeer kort na elkaar plaatsvinden, soms zelfs op één dag.

Röntgenonderzoek

Op de polikliniek in Ridderkerk-Slikkerveer kunt u ook terecht voor röntgenonderzoek. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. 

Met de verwijzing van uw huisarts kunt u iedere donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en 13.30 tot 16.15 uur röntgenfoto's laten maken.

Bloedprikken

Bloedprikken kan dicht bij huis in onze polikliniek in Slikkerveer.

Dit kan iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8.30-11.00 uur en 13.30 en 15.00 uur.

Vaatonderzoek

Heeft u last van spataderen of een andere vaataandoening? In onze polikliniek in Slikkerveer kunt u, in combinatie met een bezoek aan de arts, vaatonderzoeken laten doen. U kunt hiervoor iedere dinsdag bij ons terecht.

Bij klachten van een Carpaal Tunnel Syndroom kunt u op maandagen na uw afspraak met de neuroloog gelijk een echo van de zenuw in uw pols laten maken.

Let op! U kunt alleen op onze polikliniek terecht met een verwijsbrief van uw huisarts of een andere specialist.

Nieuws en maatregelen coronavirus in Ikazia

Blijf via onze website op de hoogte van het laatste nieuws, maatregelen en de gevolgen voor uw bezoek aan Ikazia. 

We begrijpen dat u vragen heeft. We hebben antwoorden op veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. 

Lees meer