Contact Spoed

Polikliniek Ridderkerk-Slikkerveer

Om zorg dichter bij u te brengen, heeft het Ikazia Ziekenhuis een polikliniek in Ridderkerk- Slikkerveer. Met een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist kunt u ook hier terecht.

Let op: Ter bescherming van uw en onze veiligheid, gaat uw bezoek aan onze polikliniek anders dan u gewend bent. Lees hier wat dit voor u betekent

De polikliniek

Onze moderne polikliniek bestaat uit vier spreek-/onderzoekskamers, twee behandelruimtes en een ruimte voor röntgenonderzoek en vaatonderzoek. 

Diverse specialismen leveren hier zorg. Ook werken sommige specialismen in zogenaamde zorgstraten (intensief) samen. 

Dit gebeurt bijvoorbeeld op het gebied van Vaat, Diabetes, OSAS en Carpaal Tunnel Syndroom. Hierdoor kan de diagnose en behandeling zeer kort na elkaar plaatsvinden, soms zelfs op één dag.

Röntgenonderzoek

Het is op dit moment helaas alleen mogelijk om een röntgenfoto te laten maken als u hiervoor door één van onze artsen uit de polikliniek wordt doorgestuurd.

Bloedprikken

Een week voordat u een afspraak heeft kunt u bloed laten prikken. Dit kan op de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdag van 08.30-11.00 en van 13.30-15.00 uur
  • Woensdag van 08.30-11.00 uur

Let op: het is op dit moment helaas alleen mogelijk om bloed te prikken als u een patiënt van het Ikazia Ziekenhuis bent.

Vaatonderzoek

Heeft u last van spataderen of een andere vaataandoening? In onze polikliniek in Slikkerveer kunt u, in combinatie met een bezoek aan de arts, vaatonderzoeken laten doen. U kunt hiervoor iedere dinsdag bij ons terecht.

Bij klachten van een Carpaal Tunnel Syndroom kunt u op maandagen na uw afspraak met de neuroloog gelijk een echo van de zenuw in uw pols laten maken.

Let op! U kunt alleen op onze polikliniek terecht met een verwijsbrief van uw huisarts of een andere specialist.