Contact Spoed

Bedrijfsvrienden

Beter voor Elkaar

Wist je dat je ook als bedrijf maatschappelijke impact kan maken bij Ikazia? Naast particuliere vrienden heeft Ikazia een betrokken netwerk van Bedrijfsvrienden. Dit zijn organisaties uit de regio, leveranciers of andere partijen die iets willen betekenen voor de zorg in de regio. Vanuit maatschappelijke doelstellingen leveren deze organisaties een bijdrage aan diverse projecten van het ziekenhuis. Dankzij onze bedrijfsvrienden realiseren we allerlei extra's voor patiënten van jong tot oud. Projecten waarbij patiënten extra service, aandacht of zorg ervaren. Samen zijn we Beter voor Elkaar.

Vriendschap op maat

Het motto van Ikazia is Beter voor Elkaar. Dat betekent dat we zoeken naar een samenwerking die voor jullie én voor onze patiënten toegevoegde waarde heeft. Samen kijken we welke projecten bij jouw bedrijf passen en creëren we een vriendschap op maat. We willen jullie graag actief betrekken bij de projecten in het ziekenhuis die jouw bedrijf support. Je kiest daarom zelf welke initiatieven jullie ondersteunen. We nodigen jou en je collega's graag uit om deze projecten te komen bekijken en te ervaren jullie welke impact jullie steun heeft. Samen bouwen we aan een prettige omgeving waar patiënten en jullie blij van worden! 

Wat willen jullie doen?

Ikazia zoekt bedrijfsvrienden die op hun eigen manier actief betrokken zijn bij het ziekenhuis. Graag bekijken we met jullie op welke manier jullie actief betrokken willen zijn. Heb je zelf ideeën voor projecten in het ziekenhuis? Wil je met Sinterklaas cadeautjes uitdelen op de kinderafdeling? Of juist een innovatieproject ondersteunen, dat past bij jullie organisatie? We bespreken graag de mogelijkheden en openstaande wensen.

Wat levert het jullie op?

Vriend zijn van Ikazia levert jouw bedrijf een hoop op: maatschappelijke impact, betrokken medewerkers en inspirerende contacten. In diverse vormen van communicatie geven we zichtbaarheid aan onze vriendschap. Ook ondersteunen we jouw bedrijf in de communicatie over jullie maatschappelijke activiteiten. Tot slot zijn er vaak ook fiscale voordelen die een gift aan onze ANBI-stichting aantrekkelijk maken. Wat kan je als Bedrijfsvriend van ons verwachten?

- Uitnodigingen bezoek vriendenprojecten
- Uitnodigingen events voor bedrijfsvrienden | kennisdeling & innovatie
- Toolkit communicatie
- Naamsvermelding 
- Digitale nieuwsupdate 
- Fiscale voordelen door ANBI-status

Contact

Wil jij met jouw collega’s bijdragen aan de zorg voor kwetsbaren in Rotterdam-Zuid? We komen graag met jullie in conctact om samen te kijken of er kansen zijn voor het ontwikkelen van een mooie vriendschap. Neem contact op om een kennismaking in te plannen of alvast meer te horen over de mogelijkheden.

Stuur een e-mail naar vriend@ikazia.nl en we nemen contact met je op.