Contact Spoed
Tekstgrootte

Evenementen bedrijfsvrienden van Ikazia

Bedrijfsvrienden evenementen in 2024

In 2024 staan er nieuwe bedrijfsvrienden evenementen gepland. Deze zullen plaatsvinden op:

  • Donderdag 23 mei 2024 ontbijt bij RoosRos Architecten in Oud-Beijerland: inloop om 07.30 uur
  • Woensdag 25 september 2024 bedrijfsevent in het Ikazia Ziekenhuis

Vierde bedrijfsvrienden evenement weer een succes

Het Bedrijfsvrienden evenement van september bracht de Vrienden van Ikazia naar het Maag-Darm-Lever centrum voor een kijkje achter de schermen. De collega's van het MDL-centrum vertelden over hun werk, de patiënten die ze hier zien en de verschillende behandelmogelijkheden die we in Ikazia bieden. Hieronder vindt u een korte impressie van deze avond.

Derde bedrijfsvrienden event juni '22

In juni vond alweer de derde bijeenkomst van de ‘Bedrijfsvrienden’ van Ikazia plaats. Dit keer kregen de bezoekers een rondleiding door het Moeder en Kind Centrum, waar ze onder meer een bezoek brachten aan de kraam- en kinderafdeling van het Ikazia Ziekenhuis.

Tweede bedrijfsvrienden event maart '22

Op 23 maart 2022 heeft de tweede bijeenkomst van de ‘Bedrijfsvrienden’ van Ikazia plaatsgevonden. Bijna 50 bezoekers kregen met een indrukwekkende presentatie van ons hoofd keuken, Kevin Kap, een rondleiding door de keuken en een proeverij van gerechtjes letterlijk een kijkje in de keuken van het Ikazia Ziekenhuis.

Waardevol was ook het napraten en netwerken tijdens de afsluitende borrel. Wij kijken weer terug op een geslaagd evenement.

Bedrijfsvrienden Event 2021

De stichting Vrienden van Ikazia ondersteunt projecten die het welbevinden van onze patiënten bevorderen, maar niet uit reguliere middelen kunnen worden betaald. Projecten die gaan over veilig voelen en thuis voelen van onze patiënten. Met als basis de bekende Ikazia slogan: “Beter voor Elkaar”.

Op 23 september 2021 organiseerden wij ons eerste bedrijfsvrienden event en hebben wij onze deuren opengezet. Dr. Anna Schut, intensivist en hoofd van onze IC, deelde haar ervaringen uit de COVID-periode beantwoordde vragen. Ook verzorgden onze oncoloog-internisten een rondleiding door ons nieuwe Oncologisch Centrum, dat mede mogelijk is gemaakt door onze Vrienden.