Contact Spoed
Tekstgrootte

Word Vriend van Ikazia

Wilt u ons helpen bij het realiseren van onze ambities om extra’s mogelijk te maken voor onze patiënten, dan komen we graag met u in contact en vertellen we u meer over onze doelen. U heeft ook de mogelijkheid om direct een donatie te doen.

Donatie via een bankoverschrijving

Een donatie is mogelijk via een overschrijving op ons bankrekeningnummer NL65INGB0000368420 ten name van ‘Stichting Vrienden van Ikazia’. Let op: vermeld daarbij uw voorletter, achternaam, adresgegevens en uw e-mailadres. Zo kunnen we u bedanken en informeren dat uw donatie is ontvangen.

Aanmelden als vriend

Vanaf €20,00 (per jaar) bent u Vriend van Ikazia. U ontvangt dan 3x per jaar het Ikazia Nieuws magazine en blijft op de hoogte van onze activiteiten.

U kunt zich aanmelden als Vriend via het machtigingsformulier of door te schrijven naar: Stichting Vrienden van Ikazia, Antwoordnummer 80161 (geen postzegel nodig), 3080 WB Rotterdam of E-mail: vriend@ikazia.nl.

Periodieke gift (voorheen ook wel lijfrente genoemd)

U geeft jaarlijks een vast bedrag aan Vrienden van Ikazia. Deze periodieke gift is volledig aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Download en print het formulier overeenkomst periodieke gift.

Het ingevulde formulier kunt u opsturen naar:

Stichting Vrienden van Ikazia
Antwoordnummer 80161 (postzegel is niet nodig)
3080 WB Rotterdam
E-mail: vriend@ikazia.nl

Nalaten of schenken

Indien gewenst kunt u Stichting Vrienden van Ikazia opnemen in uw testament. Uiteraard kunt u aangeven aan welk project of doel uw gift ten goede komt.

De Stichting Vrienden van Ikazia te Rotterdam is een erkend goed doel met ANBI-status. Uw schenking, erfstelling of legaat is helemaal belastingvrij en komt voor 100% bij uw doel terecht. Klik op de link voor meer informatie over nalaten en schenken aan Vrienden van Ikazia.

Belasting voordeel: ANBI

Stichting Vrienden van Ikazia te Rotterdam is een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift grotendeels aftrekbaar is. De fiscale voordelen en de voorwaarden kunt u lezen op de website van de Belastingdienst.

Stichting Vrienden van Ikazia te Rotterdam is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder RSIN 805462235.

Word bedrijfsvriend

Naast particuliere vrienden heeft Ikazia ook bedrijfsvrienden, onder de noemer Beter voor Elkaar. Dit zijn organisaties uit de regio, leveranciers of andere bedrijven die een band voelen met Ikazia. Organisaties die vanuit hun maatschappelijke en sociale doelstellingen een bijdrage leveren aan de projecten van het ziekenhuis.

Bedrijfsvrienden zijn actief betrokken bij de projecten die zij steunen. Daarnaast wordt een bijdrage beloond met passende voordelen. Denk daarbij aan zichtbaarheid in het ziekenhuis en in onze communicatie. Natuurlijk zijn er vaak ook fiscale voordelen die uw bijdrage aantrekkelijker maken.

Wil uw bedrijf maatschappelijk betrokken ondernemen in de omgeving? Word bedrijfsvriend van Ikazia. Samen met u bouwt Vrienden van Ikazia aan een comfortabele omgeving voor patiënten, van jong tot oud. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.