Contact Spoed

Samen extra's mogelijk maken

Wij zijn blij met uw donatie: Overweegt u ons te steunen, we komen graag met u in contact!

Wilt u ons helpen bij het realiseren van onze ambities om extra’s mogelijk te maken voor onze patiënten, dan komen we graag met u in contact en vertellen we u meer over onze ambities. U heeft ook de mogelijkheid om direct over te gaan tot een donatie.

Aanmelden als vriend

Aanmelden als vriend  Vanaf € 12,50 (per jaar) bent u Vriend van Ikazia. U ontvangt dan 4x per jaar het Ikazia Nieuws magazine en blijft op de hoogte van onze activiteiten. U kunt zich aanmelden als Vriend via het machtigingsformulier of door te schrijven naar: Stichting Vrienden van Ikazia, Antwoordnummer 80513 (geen postzegel nodig), 3080 WB Rotterdam.

Donatie via een bankoverschrijving

Een donatie is mogelijk via een overschrijving op ons bankrekeningnummer NL 65 INGB 0000 368420 ten name van ‘Stichting Vrienden van Ikazia’. Heel belangrijk: kunt u daarbij ook uw voorletter, achternaam, adresgegevens en/of uw e-mailadres vermelden zodat we u kunnen bedanken en informeren dat uw donatie is ontvangen.

Periodieke gift (voorheen ook wel lijfrente genoemd)

U geeft jaarlijks een vast bedrag aan Vrienden van Ikazia, gedurende 5 jaar of meer. Deze periodieke gift is volledig aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Download en print het formulier overeenkomst periodieke gift

Het ingevulde formulier kunt u opsturen naar:

Stichting Vrienden van Ikazia
Antwoordnummer 80513 (postzegel is niet nodig)
3080 WB Rotterdam

Nalaten of schenken

U kunt helpen door ons op te nemen in uw testament! Uiteraard bepaalt u zelf aan welk doel uw gift ten goede komt. De Stichting Vrienden van Ikazia te Rotterdam is een erkend goed doel met ANBI status. Uw schenking, erfstelling of legaat is helemaal belastingvrij en komt voor 100% bij uw goede doel terecht. Klik op de link voor meer informatie over nalaten en schenken aan Vrienden van Ikazia.

Belasting voordeel: ANBI

Stichting Vrienden van Ikazia te Rotterdam is een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift grotendeels aftrekbaar is. De fiscale voordelen en de voorwaarden kunt u lezen op de website van de Belastingdienst. Stichting Vrienden van Ikazia te Rotterdam is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder RSIN 805462235.