Contact Spoed
Tekstgrootte

Machtiging Stichting Vrienden van Ikazia

Aanmelden als vriend

Wij zijn blij met uw gift. Als Vriend van Ikazia ontvangt u drie keer per jaar ons Ikazia Nieuws magazine. Zo blijft u optimaal op de hoogte van de vele ontwikkelingen in ons ziekenhuis. Om de kosten van het magazine te dekken vragen wij u jaarlijks om een minimale bijdrage van €20,00. Hiervoor vragen wij u onderstaand formulier in te vullen.

Uw gegevens worden opgenomen in onze administratie, zodat wij onze donateurs en giftgevers op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Deze gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld zonder uw toestemming. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Velden met een * zijn verplicht.

Machtigingsformulier Vrienden van Ikazia

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Uw IBAN bestaat uit uw rekeningnummer aangevuld met letters en cijfers. Bijvoorbeeld: NL 10 RABO 0 123456789. U vindt uw IBAN nummer op uw bankafschriften, uw pinpas, bij uw bank en via www.ibanbicservice.nl

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

SEPA
Stichting tot Steun van het Ikazia Ziekenhuis
Montessoriweg 1
3083 AN Rotterdam
Nederland

Incassant ID:  NL05ZZZ411264820000
Machtigingskenmerk: NL05ZZZ411264820000 + uw lidnummer