Contact Spoed

Kinderwebsite | voor kinderen 4-12 | kosten 5.000 euro

Stel je voor: je bent zes jaar oud en moet voor een operatie naar het ziekenhuis. Dat is spannend! Wat gaat er gebeuren, wie ga je ontmoeten en wat houdt een operatie precies in?

In het ziekenhuis doen artsen en verpleegkundigen hun uiterste best om een kind een zo prettig mogelijke ervaring te geven. Het grootste deel van de spanning bij een patiëntje ontwikkelt zich in de periode vóór het kind in het ziekenhuis is geweest. Daarom heeft onze kinderafdeling en pedagogische zorgteam de wens voor het ontwikkelen van een speciale kinderwebsite. Op deze website staat duidelijke informatie voor kinderen, met plaatjes en video's, die voor een onderzoek of opname in het ziekenhuis komen. Kinderen krijgen  uitleg over wie er in het ziekenhuis werkt en wat je er allemaal gaat gebeuren. Uit onderzoek en ervaring in andere ziekenhuizen blijkt dat dit een flink deel van de zenuwen en spanning wegneemt. Zo hebben kindpatiënten een prettigere ervaring en komen zij voorbereid en zonder teveel zorgen naar Ikazia. Ook ouders kunnen hier praktische informatie vinden.

Help je mee deze bijzondere wens te realiseren?

Maak een eenmalige donatie over op rekeningnummer NL65 INGB 0000 368420 onder vermelding van Cadeau 50 jaar en de naam van de cadeauwens.

Klik hier om terug te keren naar de pagina Vrienden van Ikazia 50 jaar.

Nieuws en maatregelen coronavirus in Ikazia

Blijf via onze website op de hoogte van het laatste nieuws, maatregelen en de gevolgen voor uw bezoek aan Ikazia. 

We begrijpen dat u vragen heeft. We hebben antwoorden op veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. 

Lees meer