Contact Spoed
Tekstgrootte

Persoonlijke verzorging | voor patiënten in armoede | kosten 750 euro

Wanneer iemand onverwacht in het ziekenhuis belandt, is er meestal een familielid of een bekende die wat spullen kan langs brengen. Echter, het gebeurt ook dat mensen, verwacht of onverwacht, in het ziekenhuis liggen zonder de nodige spullen én zonder een sociaal netwerk dat deze kan leveren. Onze verpleegkundigen signaleren dit probleem en hebben de wens om iets voor deze mensen te betekenen. Het betreft sociaal geïsoleerde mensen, eenzaam of met een psychiatrische achtergrond.

Met een klein extraatje kan zorgpersoneel deze patiënten vaak enorm helpen. Met gewassen haren, een schoon t-shirt en geknipte nagels voelt een ieder zich alweer een stukje beter. Deze patiënten missen deze verzorging. Verpleegkundigen van diverse verpleegafdelingen signaleren daarom de behoefte voor producten voor persoonlijke verzorging. Zo kan iedereen, ongeacht achtergrond, een opfrisbeurt krijgen.

Vooral de verpleegafdelingen hebben de wens een aantal persoonlijke verzorgingsspullen op voorraad te hebben, zoals een scheerapparaat, zeep, shampoo etc. Op deze manier willen zij deze mensen helpen zich tijdens hun ziekenhuisbehandeling een waardig mens te laten voelen.

Help je mee deze bijzondere wens te realiseren?

Via onderstaand formulier doneer je direct een bedrag naar keuze voor dit project.

Vul een bedrag in. Bijvoorbeeld 10,00.
Optioneel
Optioneel