Contact Spoed

Anesthesiologie

Op de afdeling Anesthesiologie werken specialisten die zich bezig houden met zorg rondom operaties. Moet u een ingreep of operatie ondergaan waarbij een verdoving nodig is? U krijgt dan altijd eerst een gesprek met één van deze specialisten. 

Samen met u wordt bepaald welke vorm van verdoven tijdens uw operatie het beste is.

Anesthesioloog

De anesthesioloog is een arts die gespecialiseerd is in verschillende vormen van verdoving, pijnbestrijding en intensieve zorg rondom een operatie. Hij zorgt ervoor dat u tijdens de operatie veilig narcose krijgt en daarna zo min mogelijk pijn voelt.

In ons ziekenhuis werken ook anesthesioloog-pijnspecialisten. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijn en pijn bij kanker. Deze vormen van pijn worden behandeld op de polikliniek pijnbestrijding

Anesthesiologie

Sedatie Praktijk Specialist

Soms is narcose niet nodig. U wordt dan in lichte slaap gebracht met behulp van een slaapmiddel en een pijnstiller. Dit noemen we sedatie. De Sedatie Praktijk Specialist (SPS) is de anesthesiemedewerker die hierin is gespecialiseerd.

Behalve op het OK-complex werkt de SPS ook op de afdeling Radiologie en het Maag-Darm-Levercentrum

De  SPS werkt altijd nauw samen met de MDL-arts, cardioloog, longarts en een anesthesioloog. Hierdoor kunnen we zorgen voor maximale veiligheid.

Telefoonnummer
010- 297 54 30