Contact Spoed

Diëtetiek

 • Boer - Linden, mw. S.E. (Simone) van der Diëtist
  Boer - Linden, mw. S.E. (Simone) van der

  Mijn naam is Simone Boer en ik ben, sinds mijn afstudeerstage in 2009, met veel plezier werkzaam als diëtist in het Ikazia Ziekenhuis. Binnen Ikazia richt ik me voornamelijk op alles wat met interne geneeskunde te maken heeft. Ik maak deel uit van het Diabeteskenniscentrum, waarbij we in een team van internisten, diabetesverpleegkundigen (en gynaecologen) veel patiënten begeleiden met diabetes mellitus (pompen/sensoren) en diabetes gravidarum. Daarnaast begeleid ik voornamelijk patiënten met oncologie, maag,- darm,- en leverziekten en ondervoeding.

 • Duurkoop, mw. C.M. (Mariëlle) Diëtist
  Duurkoop, mw. C.M. (Mariëlle)

  Mijn naam is Mariëlle Duurkoop. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Hierna heb ik ervaring opgedaan in zowel een praktijk van een zelfstandige diëtist als in een ander ziekenhuis. In 2010 ben ik met veel plezier begonnen in het Ikazia Ziekenhuis. Op de polikliniek zijn mijn aandachtsgebieden diabetes mellitus met pomp en/of sensor, kinderen met groeiachterstand en voedsel allergieën. In de kliniek richt ik mij vooral op de afdeling chirurgie en de neurologische patiënten. Daarnaast ben ik betrokken bij de hartrevalidatie.

 • Klompe, mw. N. (Nadine) Diëtist
  Klompe, mw. N. (Nadine)

  Mijn naam is Nadine Klompe en ik ben sinds 2002 werkzaam in het Ikazia Ziekenhuis. In datzelfde jaar heb ik stage gelopen in Ikazia en ben afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool waarna ik hier kon komen werken.
  De specialisaties waar ik me mee bezig houd, zijn oncologie, neurologie, nierziekten en maag-, darm- en leverziekten. Ook ben ik onderdeel van het Hartrevalidatieteam en zit ik in de werkgroep Kwetsbare ouderen.

 • Nielen, mw. M.E. (Monica) van Diëtist
  Nielen, mw. M.E. (Monica) van

  Mijn naam is Monica van Nielen. Ik ben sinds 1999 werkzaam in Ikazia. In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Voor ik in het Ikazia Ziekenhuis kwam werken heb ik ook nog gewerkt in het Reinier de Graaf Gasthuis en het Westeinde Ziekenhuis. Binnen het team richt ik mij met name op Voedselallergieën en -intoleranties, Kindervoeding & diëtetiek en in de kliniek vooral op de Intensive Care en de chirurgie. Daarnaast geef ik ook regelmatig voorlichting aan zwangere vrouwen met diabetes mellitus/zwangerschapsdiabetes.

 • Vermeulen - Bijl, mw. P.D. (Pascalle) Diëtist
  Vermeulen - Bijl, mw. P.D. (Pascalle)

  Mijn naam is Pascalle Vermeulen en ik ben na mijn afstudeeronderzoek in 2011 voor het Ikazia Ziekenhuis, gelijk hier blijven werken. In de beginfase heb ik ook nog even kortdurend bij het Sophia Revalidatie in Den Haag en Malnucare gewerkt. Binnen Ikazia ben ik onder andere betrokken bij de hart- en longrevalidatie en ben ik onderdeel van het Diabeteskenniscentrum. Hierin neem ik onder andere deel aan ons gemeenschappelijk spreekuur met de Internist, Gynaecoloog en diabetesverpleegkundige voor onze zwangere patiënten met diabetes mellitus/zwangerschapsdiabetes.

 • Vormeer, mw. E.M.G. (Eefje) Diëtist
  Vormeer, mw. E.M.G. (Eefje)
Telefoonnummer
010-297 52 99
Spreekuren
maandag t/m vrijdag
08.00 - 10.00 uur
13.00 - 14.00 uur
15.30 - 16.30 uur
Polikliniek
Routewijzer (32)