Contact Spoed
Tekstgrootte

In het ziekenhuis

Bewegwijzering en routenummers

Om de weg te vinden in het ziekenhuis, hangen overal routenummers. 

Het handigste is om als u binnen bent op het routebord het routenummer op te zoeken van de polikliniek of afdeling waar u naartoe wilt. Bijvoorbeeld: route 48 voor bloedprikken. 

Als u dit routenummer volgt, komt u vanzelf bij de polikliniek Bloedafname.

Natuurlijk staan onze vrijwilligers en de medewerkers van de receptie ook altijd klaar om u de weg te wijzen. Zij helpen u graag.

Route op mobiele telefoon

Vind de weg in ons ziekenhuis met hulp van onze routewijzer op uw mobiele telefoon. Met de routewijzer en plattegrond kunt u voor uw bezoek aan ons ziekenhuis kijken hoe u op de verschillende afdelingen kunt komen.

Als u op de foto hieronder klikt, dan komt u in de routewijzer. Hier ziet u welke weg u het beste kunt volgen. Ook ziet u foto's van de route.

Als u www.ikaziaroutewijzer.nl invoert op uw mobiele telefoon dan opent het programma. U kunt dan de route volgen terwijl u door ons gebouw loopt.

Wilt u de routewijzer als app op uw telefoon? Lees hier hoe u de routewijzer van Ikazia kunt toevoegen als app op uw telefoon.

Route-en-plattegrond-Rotterdamse-Ikazia-Ziekenhuis-via-mobiele-app.jpgKlik op de foto om de routewijzer te openen.

Route voor kinderen

Ons ziekenhuis heeft een speciale route voor kinderen (kinderbewegwijzering). De groene pandabeer wijst de weg naar de kinderdagbehandeling, de rode kat stuurt u naar de polikliniek Kindergeneeskunde en als u de blauwe flamingo volgt, komt u bij de kinderafdeling

Bent u het even kwijt? Onze collega's van de receptie vertellen u graag waar de diertjes voor staan.