Contact Spoed
Tekstgrootte

Digitale zorg

Op afstand maar toch dichtbij

In Ikazia vinden we het belangrijk om goede en persoonlijke zorg dicht bij huis te leveren. Onze artsen en zorgverleners houden daarom niet alleen in het ziekenhuis in Rotterdam spreekuur maar ook op onze poliklinieken in Slikkerveer en Carnisselande.

Daarnaast maken we in ons ziekenhuis gebruik van verschillende digitale oplossingen om onze zorg dichter bij u te brengen.

Beterdichtbij: makkelijk en veilig appen met uw arts of zorgverlener

Direct contact met uw arts of zorgverlener in Ikazia, dat kan met de gratis BeterDichtbij app. Stel uw vraag op elk moment van de dag via uw mobiele telefoon of computer. U kunt via de app ook makkelijk en veilig documenten en foto's sturen.

Lees hier hoe BeterDichtbij werkt.

Kijk hier voor informatie in het Engels, Turks of Arabisch.

Patient Journey app: alles over uw onderzoek of behandeling altijd bij de hand

In onze gratis Patient Journey app vindt u alle belangrijke informatie over uw operatie, onderzoek of behandeling in het Ikazia Ziekenhuis. Via de app krijgt u ook berichten en herinneringen op het moment dat het voor u van belang is. Zo heeft u alles wat u moet weten altijd bij de hand via uw mobiele telefoon.

Lees hier hoe u de Patient Journey app kunt downloaden.

SEH app: alle informatie over uw SEH bezoek op uw mobiele telefoon

Wat gebeurt er op de Spoedeisende Hulp (SEH) en hoelang gaat uw bezoek duren? Met de gratis SEH app krijgt u alle informatie over uw bezoek in een overzicht op uw mobiele telefoon. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Lees hier hoe u de SEH app kunt downloaden.

Mijn Ikazia: altijd en overal veilig uw medische gegevens bekijken

Online uw medische gegevens, afspraken en uitslagen bekijken? Dat kan via Mijn Ikazia. Mijn Ikazia is een veilige, persoonlijke website voor patiënten van Ikazia. Via uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon heeft u zo altijd uw medische gegevens bij de hand.

Lees hier hoe u kunt inloggen op Mijn Ikazia.

Zwapp+: de juiste informatie over uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Via de gratis Zwapp+ app krijgt u de juiste informatie over uw zwangerschap, de bevalling en kraamtijd op uw mobiele telefoon. Alle informatie is verzameld en gecontroleerd door experts van het Ikazia Ziekenhuis, Maasstad Ziekenhuis en meer dan 20 verloskundige praktijken en kraamzorgorganisaties, die samenwerken binnen het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) Rotterdam-Zuid.

Lees hier hoe u de Zwapp+ kunt downloaden.

Neozorg app: 24 per dag verbonden met uw baby

Met de NeoZorg app blijft u, ook als u even niet in het ziekenhuis kunt zijn, door middel van berichten en foto’s in contact met uw baby. In de app vindt u betrouwbare en handige informatie van uw eigen kinderartsen, verpleegkundigen, het psycho- sociaal team, fysiotherapeuten en lactatiekundigen. Ook kunt u in de app een dagboekje van uw baby bijhouden en dit delen met familie en vrienden.

Lees hier hoe u de Neozorg app kunt downloaden.

Thuismeten app Luscii: uw eigen controle doen vanuit huis

Met de Thuismeten app Luscii kunt u uw eigen controle doen vanuit huis. De gegevens, zoals uw bloeddruk en gewicht, worden via de app naar uw behandelaar gestuurd. Zo weet uw behandelaar hoe het met uw gezondheid gaat. Als uw gezondheid verandert en het nodig is, kan uw behandelaar in actie komen, bijvoorbeeld door uw medicijnen aan te passen of extra medicijnen te geven.

Lees hier hoe u de Thuismeten app Luscii kunt downloaden.